Hírek
    Aktuális
    Álláshirdetés
  Intézményünkről
    Kórház története
    Vezetőség
    Minőségpolitikánk
    Küldetésünk
    Alapítványunk
    Közbeszerzés
    Pályázatok
    Közérdekű adatok
  Betegellátó egységek
    Osztályok
    Diagnosztikai
  egységek
    Szakambulanciák
    Szakrendelések
  Elérhetőségeink
    Cím
    Telefonszámok
  Várólista
    Intézeti várólista
   
 
   
 
   
       
 
 
 
KEMENESALJAI EGYESÍTETT KÓRHÁZ
ELLÁTÁSI SZÍNVONALÁNAK FEJLESZTÉSE KÉPZÉSEK RÉVÉN
 
 
Több mint 50 millió forintnyi uniós támogatást nyert a Kemenesaljai Egyesített Kórház egészségügyi dolgozóinak képzésére. Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program "Képzési programok az egészségügyi ágazat szolgáltatás fejlesztése érdekében a celldömölki kórház dolgozói számára" című, TÁMOP-6.2.2.A-11/1-2012-0008 jelű pályázatán 56 890 646 Forint támogatást nyert el.
 
Megkezdődött a Kemenesaljai Egyesített Kórház önerőt nem igénylő, 100 százalékban támogatott, TÁMOP-6.2.2.A-11/1-2012-0008 azonosító számú, "Képzési programok az egészségügyi ágazat szolgáltatás fejlesztése érdekében a celldömölki kórház dolgozói számára" című projektje, melynek köszönhetően 56 890 646 Forint vissza nem térítendő támogatást fordíthat a Kórház ellátási színvonalának fejlesztésére a képzések révén. Összesen 103 fő képzése valósul meg, 96-an stressz-kezelési és regenerációs tréningen vesznek részt, 7-en pedig egészségügyi szakképesítést szereznek.

Ezen pályázattal a kórházban további szakképzett humánerőforrás állománybővülés érhet el, javítva ezzel a betegellátás minőségének hatékonyságát. A kórház a projekt keretében 7 fő szakdolgozója részére szeretne biztosítani szakképzéseken való részvételt, úgy, mint Diabetológiai szakápoló, Endoszkópos szakasszisztens, Epidemiológiai szakápoló, Szonográfus szakasszisztens, Kémiai laboratóriumi szakasszisztens, és Hematológiai, transzfúziológiai szakasszisztens képzéseken, valamint a képzésen résztvevők számára havonta 128.700 Forint motivációs ösztöndíjat biztosít.

A projektben menedzsment típusú képzések is megvalósulnak, amelyek célja az intézmény, ezen belül az ellátás hatékonyságának növelése. A FAT által akkreditált alap és emelt szintű készségfejlesztési program kreditpontokat biztosít a kötelező szakmai továbbképzés teljesítéséhez. A résztvevők megismerik az érzelmi intelligencia alapfogalmait és összetevőit Megtanulják a haldokló beteg és a segítők (orvos, ápoló, lelkész) közötti jó kapcsolat feltételeit, megismerik a gyászreakciókat. Betekintést nyernek a kulturális antropológiába, megismerik az úgynevezett LEAN folyamat fogalmát: a folyamatok értékelésének gyakorlatát, az értékteremtő folyamat jellemzőit. Képesek lesznek beazonosítani a saját munkájukban az értékteremtő folyamatokat. A projekt megvalósításával a menedzsment azt várja, hogy a Kemenesaljai Egyesített Kórházban a minőségi betegellátás színvonala emelkedjen, és a képzések támogatása, valamint az ösztöndíjak juttatása révén az intézmény a szakmai fejlődés által megkövetelt elvárásokat biztosítani tudja.
 
Kemenesaljai Egyesített Kórház
9500 Celldömölk, Nagy Sándor tér 3.
Telefon: (95) 420-004
E-mail: titkarsag@korhazcelldomolk.hu
Honlap: www.korhazcelldomolk.hu
 
 
 
 
 
 
 
KEMENESALJAI EGYESÍTETT KÓRHÁZ
ELLÁTÁSI SZÍNVONALÁNAK FEJLESZTÉSE KÉPZÉSEK RÉVÉN
 
 
Több mint 50 millió forintnyi uniós támogatást nyert a Kemenesaljai Egyesített Kórház egészségügyi dolgozóinak képzésére. Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program "Képzési programok az egészségügyi ágazat szolgáltatás fejlesztése érdekében a celldömölki kórház dolgozói számára" című, TÁMOP-6.2.2.A-11/1-2012-0008 jelű pályázatán 56 890 646Forint támogatást nyert el.
 
Véget ért a Kemenesaljai Egyesített Kórház önerőt nem igénylő, 100 százalékban támogatott, TÁMOP-6.2.2.A-11/1-2012-0008 azonosító számú, "Képzési programok az egészségügyi ágazat szolgáltatás fejlesztése érdekében a celldömölki kórház dolgozói számára" című projektje, melynek köszönhetően 56 890 646 Forint vissza nem térítendő támogatást fordított a Kórház ellátási színvonalának fejlesztésére a képzések révén. Összesen 103 fő képzése valósult meg, 96-an stressz-kezelési és regenerációs tréningen vettek részt, 7-en pedig egészségügyi szakképesítést szereztek.

Ezen pályázattal a kórházban további szakképzett humánerőforrás állománybővülés valósult meg, javítva ezzel a betegellátás minőségének hatékonyságát. A kórház a projekt keretében 7 fő szakdolgozója részére biztosított szakképzéseken való részvételt, úgy, mint Diabetológiai szakápoló, Endoszkópos szakasszisztens, Epidemiológiai szakápoló, Szonográfus szakasszisztens, Kémiai laboratóriumi szakasszisztens, és Hematológiai, transzfúziológiai szakasszisztens képzéseken, valamint a képzésen résztvevők számára havonta motivációs ösztöndíjat biztosított.

A projektben menedzsment típusú képzések is megvalósultak, amelyek célja az intézmény, ezen belül az ellátás hatékonyságának növelése. A FAT által akkreditált alap és emelt szintű készségfejlesztési program kreditpontokat biztosít a kötelező szakmai továbbképzés teljesítéséhez.A projekt sikerrel zárult, a résztvevők és a menedzsment is pozitívan értékelte a képzések zárását.
 
Kemenesaljai Egyesített Kórház
9500 Celldömölk, Nagy Sándor tér 3.
Telefon: (95) 420-004
E-mail: titkarsag@korhazcelldomolk.hu
Honlap: www.korhazcelldomolk.hu
 

 

 

KEK©2008